Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere 14 Mart 2025 tarihli ve 32841 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan sözleşmeli personel ilanımız aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.
1. Avukat (İlan Kodu: 2025-1/01)
- Adet: 1
- Cinsiyet: Kadın/Erkek
- Aranan Nitelikler:
- Yükseköğretim Kurumlarının Hukuk lisans programından mezun olmak.
- 2024 yılı KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.
- Başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatına sahip olmak.
2. Mühendis (İlan Kodu: 2025-1/03)
- Adet: 1
- Cinsiyet: Kadın/Erkek
- Aranan Nitelikler:
- Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği lisans programından mezun olmak.
- 2024 yılı KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.
3. Tekniker (İlan Kodu: 2025-01/05)
- Adet: 2
- Cinsiyet: Kadın/Erkek
- Aranan Nitelikler:
- Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), İnternet ve Ağ Teknolojileri, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ön lisans programlarının birinden mezun olmak.
- 2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak.
- Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak.
4. Tekniker (İlan Kodu: 2025-01/06)
- Adet: 1
- Cinsiyet: Kadın/Erkek
- Aranan Nitelikler:
- Yükseköğretim Kurumlarının Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikeriği, Endüstriyel Elektronik, Elektrikli Cihaz Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak.
- 2024 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak.
- Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak.
5. Destek Personeli (Aşçı) (İlan Kodu: 2025-01/9)
- Adet: 2
- Cinsiyet: Kadın/Erkek
- Aranan Nitelikler:
- Yükseköğretim Kurumlarının Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ön lisans programlarının birinden mezun olmak.
- Son başvuru tarihi itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak.
- 2024 KPSS (P93) puan türünden en az 60 puan almış olmak.
- Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.
- Görev Tanımı:
- Yemekleri hazırlamak ve pişirmek, mutfaktaki çalışmaları organize etmek.
- Bu pozisyonda istihdam edilecekler, 657 sayılı Kanun kapsamında hizmetli kadrosunda istihdam edilenlerle aynı veya benzeri işleri yapacaklardır.